Medlemsfordele

Polaris drabant

Medlemsfordele

Som medlem af Polaris Drabant Klubben kan du benytte dig af disse fordele:
Vi vil hele tiden arbejde for at du kan få medlemsfordele, så dit medlemskab er gratis. Tips modtages gerne.

7% rabat ved køb på http://marineudstyr.dk   Rabatkode:POLARIS

Vinimportøren tilbyder 15% rabat på alle varer.

Rabatkode for rabat: polaris

Tilskud til fælles ture

For at opnå tilskud til fælles ture/træf skal aktiviteterne være åben for alle klubbens aktive medlemmer, Det betyder rent praktisk, at bestyrelsen skal orienteres på forhånd, således vi kan udsende orientering om ture/træf/løb til samtlige medlemmer. Tillige skal der være mindst 3 deltagende medlemsbåde til et træf.

Den/de der står for et træf/ture/løb skal efterfølgende sende bestyrelsen et referat om aktiviteten, således klubbens øvrige medlemmer kan følge med i klubbens aktiviteter.

Som i alle andre forhold, forholder bestyrelsen sig løbende til klubbens økonomi/omkostninger hvilket betyder, at vi til en hver tid kan ændre bestemmelserne for refusioner, om vi måtte finde det nødvendigt.

Hvad kan der så forventes:

  • Refusion af dokumenteret havneafgift for de første to dage af et træf. Ved længere ture/træf tager bestyrelsen beslutning om evt. yderligere refusioner.
  • Refusion af (rimelige) udgifter til et aftensmåltid og et morgenmåltid til deltagende PD-både ( dog ikke til drikkevarer)
  • Refusion af dokumenteret halvt startsgebyr ved deltagelse i kapsejlads med særlig start/løb for PD-er (maks. refusion er tre løb/år/båd)
  • Rimelige udgifter til Præmier til vindere af 1./2./3. pladser ved kapsejladser med særligt start/løb for PD-er.

Andre refusioner:

                           -Klubben afholder, så vidt muligt, samtlige rimelige udgifter til efterfølgende frokost ifb.                     generalforsamlinger.

 

Construction

Vivamus vehicula dictum elit at bibendum. Etiam finibus eros ut urna auctor ullamcorper. Sed at erat eget nisl rutrum ultrices sed eu ex.

Newsletter

Sign up to receive the latest news and trends from our company.

More questions? Get in touch